Termenii si conditiile

Actualizat: 17 Februarie 2022

Daca nu esti multumit de calitatea serviciului nostru, te rugam sa ne suni si vom reface serviciul gratuit sau iti returnam banii.

Termenii si conditiile de mai jos sunt valabile pentru toate serviciile noastre de calcatorie.

Pentru o buna colaborare si pentru a evita anumite neplaceri ce pot aparea pe parcursul colaborarii noastre, va rugam sa cititi si sa agreati urmatoarele clauze:

1. Atelierul de Călcat isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

2. Clientii trebuie sa furnizeze articolele curate.

3. Articolele nespalate sau deteriorate nu vor fi acceptate sau calcate.

4. Orice modificare a datei sau intervalului de livrare adusa de beneficiar trebuie anuntat in timp util se va stabili o noua data sau loc de livrare.

5. Calcarea hainelor se va face in baza indicatiilor mentionate pe eticheta acestora. In cazul in care acestea lipsesc, calcarea lor se va face pe raspunderea Clientului.

6. Nu raspundem obiectiilor si reclamatiilor facute la mai mult de 24 de ore de la returnarea comenzii.

7. Chiar şi în situaţia unei respectări stricte, există riscul ca produsele să îşi modifice dimensiunile sau se deterioreze din cauza unor defecţiuni provenite din insuficienţa rezistenţei ţesăturii şi a cusăturii

8. Articolele care nu posedă etichete cu recomandări de întreţinere ale firmei producătoare prezintă risc ridicat de deteriorare sau de modificare a dimensiunilor originale, aspect pentru care societatea nu isi asuma raspunderea.

9. În cazul deteriorării obiectelor de îmbrăcăminte în timpul procesului tehnologic din motive tehnice sau în cazul furtului prin efracţie din unitate, constatat de organele de poliţie, dacă clientul face / nu face dovada valorii produsului, Atelierul de Călcat va stabili împreună cu clientul valoarea despăgubirii. Produsul despăgubit rămâne în posesia societăţii.

10. Termenele de execuţie comunicate sunt pur orientative şi nu reprezintă obligaţii contractuale efective. Acestea pot fi mai mari cu maxim 4 zile lucrătoare, excepţie făcând situaţiile de forta majora(ex: lipsa energie electrică, lipsa apă, defecte majore, etc) ce vor fi comunicate clientului la momentul survenirii acestora.

11. Pentru pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor,perniţelor de umeri, a ornamentelor, desfacerea lipiturilor confecţiilor, precum şi a obiectelor uitate în buzunar, indiferent de valoarea acestora, Atelierul de Călcat nu poate fi făcută răspunzătoare.

12. Orice reclamaţie sau obiecţiune va fi trimisă pe adresa de email: contact@atelieruldecalcat.ro. Atelierul de Călcat va răspunde acestora în maxim 10 zile lucrătoare. Se vor considera autentic valabile doar probele foto realizate la momentul predării produselor.

13. Pentru pierderea produselor cât timp acestea s-au aflat în gestiunea Atelierul de Călcat, despăgubirea se va face în termen de 30 zile de la constatare, în funcţie de gradul de uzură.

14. Atelierul de Călcat îşi rezervă dreptul de a refuza obiectele ce prezintă grad de uzură avansat său emană mirosuri dezagreabile.

Suna astazi!

Suntem gata sa-ti preluam comanda!

SUNA ACUM: 0752 317 147
SUNA ACUM: 0752 317 147